Kunstutstilling for hobbykunstnere

Her er det Odd Bergill som viser fram sine akvareller.

Kunst- og håndverksutstilling ble første gang arrangert på Frogner menighetshus
i oktober 2010.

Initiativet ble tatt av diakon Lisbeth Olsbye, og gjennomført i samarbeid med Frogner menighetshus sin Husklubb.

Hobbykunstnere blir invitert til å stille ut sine arbeider,og det er lagt opp som en salgsutstilling hvor 10% av salget skal gå til menighetshuset.

Mange utstillere har vist sin interesse for dette arrangementet.

Vår nye diakon Solveig Thoen viderefører å ta ansvaret for dette arrangementet fra høsten 2015.

Kunstutstilling 2015 var :

Lørdag 17. oktober og søndag 18. oktober.

10% av salget gikk til menighetshuset, og det kom på kr. 2400,-.

Tusen takk til alle som deltok.

Kunstutstilling for hobbykunstnere

på Frogner menighetshus var:

Lørdag 18. oktober kl. 11-16
Søndag 19. oktober kl. 12-16

Salgsutstilling

Kateteria

*********************************************************************************************************************

I år var utstillingen:
Lørdag 27.10.12 kl. 11-16
Søndag 28.11.12 kl. 12-16

Utstillerne solgte for kr 27500,-. Det betyr at menighetshuset fikk en inntekt på kr. 2750,-som er 10% av salgssummen. I tillegg solgte kafeteriaen for kr. 5100,- som går i sin helhet til menighetshuset. Takk til alle dere som bidro til dette.

Anne Hege Forsberg skriver dikt om sorgsyklus. I tillegg lager hun smykker og skrin av gamle materialer.
Eve Anita Sand Kristiansen jobber med keramikk og lager dreid keramikk og håndlagede figurer.
Helga Nybø strikker på bestilling, og har her utstilt en del av sine arbeider.
Her er Kjersti Loe Eritsland med sine og sin svigerinne Inger-Johanne Kathrud sine arbeider.Dette er bilder laget med teknikken decoupache og maling.
Siri Wego er utdannet gullsmed, og har dessuten utdanning ved Statens håndverks- og kunstindustriskole. Men hun maler også flotte bilder.
Tor Geir Hammer er kunstarbeider som bruker gammel løvsagteknikk, eller det som i nyere tid også blir kalt kontursag.
Per Gunnar Selvig er gullsmed og lager flotte smykker.
Inger Bjørøen Larsen jobber med håndmalt porselen og lys, akvareller og smykker.
Gunhild Bjørøen fra Kongsberg viser fram sine arbeider av smykker, decoupage, glass mm.
Randi Lindskog hadde mange flotte tekstilapplikasjoner og akvareller.
Her er det Ingjerd W. Karlsen som viser fram sine håndarbeider.
Ann-Kristin Myrhaug med sine arbeider. Hun lager luer, votter, skjerf, kranser, "julekrybber og kort.
Guri Kivijervi stilte ut noen av sine malerier.
Turid Ørjasæter og Ragnhild Brurberg er medlemmer av Lier malerklubb. Her stiller de ut sine arbeider.
Dette er en utstilling om pilegrimsvandringer, og Berit Dahl Soltvedt hadde bl.a. ansvar for denne utstillingen.
Elisabeth Solvang fotograferer, og har tatt disse flotte bildene.
Torlaug Helgerud stilte ut julekrybber, engler mm
...... og her er en del av Husklubben som bidro til at menighetshuset fikk en solid inntekt på deres kaffe og kaker som smakte fortreffelig. Tusen takk til dere.