Julemarked

Julemarkedet
organiseres av menighetens Husklubb og mange andre frivillige.
Gjennom hele året har klubben holdt på med håndarbeider, og resultatet av det blir solgt på julemarkedet til inntekt for menighetshuset. I tillegg er det mange som har bakt både julekjeks og andre bakverk som blir solgt. Dette er populære ting som selges fort unna. Så er det hvert år en utlodning som også gir oss inntekter. Takk til alle i Husklubben som står for dette år etter år.

JULEMARKED 2017
var lørdag 2. desember kl. 11-15

Det kom inn ca 44000,-kr. Takk til alle som hjalp til og til dere som handlet.

***********************************************************

JULEMARKED 2016
var lørdag 26. november kl. 11-15

Da dørene åpnet kl. 11 sto det lang kø utenfor som ventet på å handle. Det første de gjorde var å stime bort til disken med julekjeks og bakverk. Det var nesten sånn Black Friday-stemning, og mesteparten av bakverket var borte på noen minutter.

I tillegg så var det salg av håndarbeider, flotte saft- og syltetøykurver og loppemarked med julepynt.

I tillegg til hovedlotteriet, så var det to runder med åresalg. Mange flotte gevinster var gitt fra forretninger og private i Lier.

Tilsammen fikk menighetshuset inn kr. 45750,- på dette julemarkedet. Det var fin stemning, og dessuten hyggelig å sette seg ned med en kopp kaffe og prate med kjente.

Tusen takk til alle som handlet, givere av salgsvarer og gevinster. Også en stor takk til dere som nok et år tok ansvar og arrangerte.

*****************************************************************************************

JULEMARKED 2015

var lørdag 28. november kl. 11-15

I år kom det inn kr. 51500,- som er et godt resultat. Takk til alle dere som bidro med baking og andre salgsvarer. Takk også til dere som tok lodd og handlet hos oss.

Julebakst og annet hjemmebakt
Julebaksten er det første som blir solgt
Julepynt
Loddsalg